Oktober 6

Inspirationsföreläsning: Self-Service Business Intelligence

Behöver du verktyg att underlätta införande och användning av Self-Service Business Intelligence? Då är du välkommen till ASSAR den 6 oktober, då Christian Lennerholt, lektor i informationssystemutveckling vid Högskolan i Skövde, håller en föreläsning om SSBI och dess implementering.

När: Torsdagen den 6 oktober, kl. 13:00-15:00
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2b, Skövde
För dig som är: Praktiker som arbetar med beslut i någon form. Grunder i Business Intelligence eller liknande beslutsstödsystem är en fördel.

Om föreläsningen

Idag går alltfler organisationer över till en modern Business Intelligence-modell som kännetecknas av en självbetjäningsapproach till data; Self-Service Business Intelligence (SSBI). SSBI erbjuder många fördelar jämfört med traditionell BI men många organisationer har fortfarande svårt att implementera SSBI.

Processen att implementera och använda SSBI är inte en enkel uppgift då det inte finns någon klar plan för hur fördelarna med SSBI uppnås. Målet med denna föreläsning är att underlätta införandet och användning av SSBI genom att presentera hur relaterade utmaningar kan hanteras.

Kontaktperson vid frågor

Christian Lennerholt, christian.lennerholt@his.se, Tfn 0500-448935

Anmälningslänk kommer inom kort!


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen. 

Dela
twitter facebook linkedin