Nätverk för dig som jobbar inom underhåll och driftsäkerhet

Är du personen som alltid får det där samtalet från maskinoperatören när maskinen står still? Är det du som behöver hitta lösningar på ett problem med väldigt få resurser? Då är det just dig vi söker till vårt nätverk för dig som jobbar inom underhåll och driftsäkerhet.

ASSAR Industrial Innovation Arena startade under 2020 upp ett nätverk för dig som arbetar med underhåll och driftsäkerhet. I underhållsnätverket träffar du andra som jobbar med underhåll, får inspiration från hur andra företag jobbar med underhåll och hur man löst saker.

Inspiration och utökat kontaktnät

– Här kommer du att få träffa nya, likasinnade, personer. Du kommer att utöka ditt kontaktnät, du kommer att lära dig nya metoder och verktyg och arbetssätt för att strukturera ditt arbete med underhåll och driftsäkerhet, säger Oskar Jonzon, Industriell utvecklare på IDC West Sweden AB.

– Vi ser att denna typ av nätverk bidrar till att arbetsplatser och företag utvecklas. Det skapar också inspiration och energi för att ta nästa kliv i er förbättringsresa. Låter det här intressant så tveka inte att höra av dig till oss, säger Oskar.

Kontakta oss och påverka innehållet

Vad vill du att nätverket ska erbjuda? Var med och påverka och bidra och forma nätverket till just det du har behov av och söker. Du kan komma med önskemål på teman, feedback eller kanske sitter just du på en smart lösning som du vill dela med dig av till andra?

Kontakt

Oskar Jonzon, Industriell utvecklare, IDC West Sweden AB
Tfn: 0500-50 25 24
E-post: oskar.jonzon@idcab.se

Dela nyheten
twitter facebook linkedin