Mars 7

Nätverksträff: en jämställd teknik- och industribransch

Vill du veta hur en inkluderande och hållbar arbetsmiljö kan skapas? På den här nätverksträffen får du värdefulla tips av Anna Hermansson, HR Business Partner på Xylem som delar med sig av framgångarna bakom företagets prisbelönta jämställdhetsarbete.

När: Fredagen den 7 mars, kl 10:00 – 11:30
Var: Online, via Teams, du får en länk skickad till dig efter anmälan
För dig: Som är intresserad av jämställdhet och inkludering, i synnerhet företagsledare inom små och medelstora företag (SME) samt större företag inom industrin och teknikbranschen.

Om föreläsningen

Xylem har tagit sig an en av branschens största utmaningar och visat hur innovation och jämställdhet kan gå hand i hand. Med utmärkelser som Industrins Jämställdhetspris 2024 är de ett bevis på att förändring är möjlig. Räkna med konkreta tips och inspiration som kan driva förändring i din verksamhet – och skapa en industri där alla kan trivas och växa! På nätverksträffen får du praktiska metoder och verktyg för att påbörja en liknande resa som Xylem. Anna Hermansson delar med sig av framgångsfaktorer som lett till deras imponerande resultat. Bjud gärna med dina kollegor och ta chansen att inspireras av en framgångssaga  som kan ge användbara insikter.

Vad kan du och ditt företag få ut av träffen?

  • Konkreta verktyg för att öka jämställdheten och skapa en mer inkluderande arbetsmiljö
  • Insikter om hur innovation och hållbar omställning går hand i hand med att attrahera och behålla talanger
  • Inspiration till att driva förändring genom samverkan och utveckling av processer och metoder som gör er mer konkurrenskraftiga och hållbara
  • Möjligheten att nätverka med andra företag och individer som strävar efter samma mål – en mer jämställd och hållbar industri

Om nätverket för en jämställd teknik- och industribransch

Syftet med nätverket är att skapa en industri- och teknikbransch som bidrar till social hållbarhet och attraherar alla oavsett kön. Nätverket arrangerar träffar, seminarium och workshops ett par gånger per år.

Bakom nätverket står IDC och Science Park Skövde i samverkan med Eklunds bildelslagerTeknikcollegeVolvo GTO samt studenter från Högskolan i Skövde.


Aktiviteten anordnas inom ramen för projektet Innovationsboost som finansieras av Europeiska Regionala UtvecklingsfondenVästra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.  I projektet samverkar Science Park SkövdeHögskolan i Skövde och IDC West Sweden. För innovation och hållbar omställning.

Dela
twitter facebook linkedin