ASSAR Labs stärker framtidens industri

ASSAR Labs är ett initiativ som möjliggör samverkan och kunskapsuppbyggnad kring viktiga teknikområden, innovation och hållbarhet för en hållbar framtida industri. Här samverkar stora och små teknik- och industribolag med akademin.

Här kan du läsa mer om de olika delarna i ASSAR Labs, du hittar information om kontaktperson på respektive sida – välkommen att kontakta oss!

Hör av dig om du vill veta mer

Du är varmt välkommen till ASSAR Labs för att titta på de test­möjligheter vi erbjuder i dagsläget och komma med dina tankar om nästa steg. Lämna en intresseanmälan för att bli kontaktad angående ASSAR Labs.

Lämna din intresseanmälan

ASSAR Research and Technology Labs

ASSAR Research and Technology Labs visar hur forskning kan tillämpas rent praktiskt. I olika testlabb visas virtuella modeller och simuleringar för att demonstrera innovationer och testa nya produkter och processer redan på idéstadiet.

ASSAR Manufacturing Labs

ASSAR Manufacturing Labs erbjuder kunskapsutbyte inom nya tillverkningsmetoder, öppna workshops med visning av nya produktionstekniker samt fördjupade dialoger i våra nätverk.

ASSAR Quality Assurance Labs

ASSAR Quality Assurence Labs erbjuder kunskapsutbyte inom kvalitetssäkring av nya tillverkningsmetoder, öppna workshops med visning av nya produktionstekniker samt fördjupade dialoger i våra nätverk.

ASSAR Circular Labs

ASSAR Circular Labs är en cirkulär lärmiljö som driver samverkan och bygger kunskap om cirkularitet för en hållbar framtida industri. Syftet är att utmana dagens arbetssätt och stimulera nya sätt att jobba som är mer cirkulära.

ASSAR Strategy Labs

I ASSAR Strategy Labs får du praktisk hjälp i fråga om att utveckla en mer hållbar och resurseffektiv produktion. Välkommen att samarbeta, planera och lösa problem i en visuell miljö tillsammans med coacher och industriutvecklare.

ASSAR Material Labs

Material ConneXion Skövde
Tusentals innovativa material i dina händer. Ett materialbibliotek som öppnar upp för nya möjligheter.

Vill du veta mer om ASSAR?

Och vad ASSAR kan göra för dig och ditt företag?