Maj 14

Afterwork, scensamtal och workshop: skapa ditt team av AI-kollegor

Välkommen på en afterwork där du genom ett inspirerande scensamtal och en praktisk workshop lär dig hur du kan ta hjälp av AI. Dessutom blir det musik och mingel där du kan diskutera AI med andra deltagare under avslappnade former.

När: Tisdagen den 14 maj, kl. 17:00 – 20:00
Var: Business Lounge i Växthuset, Science Park Skövde, Kaplansgatan 16b, Skövde

BOKA DIN PLATS!

AI kan redan idag användas för att göra både jobbet och livet enklare, roligare och mer meningsfullt. Många av oss har samtidigt svårt att veta hur vi utnyttjar potentialen hos AI fullt ut. Den 14 maj bjuder vi därför in till ett nytt sätt att lära dig just detta, och skapa ditt eget team av AI-kollegor som hjälper dig med det som är viktigt för dig.

Behöver du hjälp att fatta svåra beslut på jobbet? Planera din löpträning? Råd kring föräldraskapet? Veta vilket vin som passar till maten? Just nu är det människans fantasi snarare än teknikens kapacitet som begränsar hur vi kan dra nytta av AI i våra liv. För att sätta igång kreativiteten och experimentlustan kommer serieentreprenören John Airaksinen och psykologen och kreativitetsexperten Pär Säthil att guida dig genom inspirerande exempel, principer för att få ut det mesta av tekniken, och användbara insikter från psykologin. I stället för en vanlig föreläsning blir kvällen en kombination av scensamtal, mingel med musik och praktisk workshop.

Om föreläsarna

John Airaksinen är serieentreprenör och driver det kreativa labbet AI-salongen. Han skapar chatbottar, gör workshops, föreläsningar, podcasts, live-events och nyhetsbrev som utforskar hur AI kan hjälpa människor med det som är viktigt i deras liv.

John är medgrundare till flera bolag i skärningspunkten mellan digital teknik och människans psykologi, bland annat Hello Shim som byggde chatbottar för mental hälsa och som blev uppköpt av vårdbolaget Kry. En av bolagets bottar, Enjo, rekommenderades av Apple i App Store i 10 länder.

Pär Säthil är psykolog och musiker, som nyligen gett ut den uppmärksammade boken “Det lyckliga geniet”, världens första vetenskapsbaserade självhjälpsbok för att skapa kreativ motivation. Pär har coachat några av Sveriges främsta kulturskapare och har nyligen synts i SVT:s dokumentärserie om Oscar Zia.

Kort om temamånaden mAI

Under mAI kommer du kunna ta del av flera spännande föreläsningar och aktiviteter. Syftet är att inspirera och öka kunskapsnivån kring vilka möjligheter som finns med AI, så att företag kan omvandla dessa möjligheter till ökad affärsnytta. mAI anordnas av Science Park Skövde AB.

Dela
twitter facebook linkedin