Maj 23

Branschdag för industrisektorns kompetensbehov

Finns den kompetens ditt företag behöver när ni vill rekrytera? Välkommen till en förmiddag på temat hur vi i Skaraborg säkrar industrisektorns kompetensbehov den 23 maj.

Tid: Tisdag 23 maj kl. 8.30-12:00
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Målgrupp: Personer som arbetar med kompetensförsörjningsfrågor och omställning/vidareutbildning av befintlig personal på företag inom industrisektorn.

För att kunna möta den omställning vi står inför måste vi jobba tillsammans för att hitta smarta, hållbara lösningar där rätt personer får den kompetens de behöver i rätt tid.

Den 23 maj vill vi ha en dialog med dig om utbildningsutbudet som finns och vilka möjligheter du som företagare har att påverka det. Vi kommer att lyfta möjligheterna kring omställning av egen personal och även ge information om omställningsstudiestödet.

OBS! Boka din plats senast den 19 maj, begränsat antal platser. Deltagande är kostnadsfritt.

Program

Ett fullständigt program publiceras inom kort. Dagen kommer att innehålla  information om olika utbildningsformer, nivåer i utbildningssystemet och omställningsstudiestödet. Dessutom kommer det att hållas dialoger om det kompetensbehov som finns inom branschen.


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

 

Dela
twitter facebook linkedin