December 16

Cirkulära affärer: Livscykelkostnad visar vägen, samverkan gör den framkomlig

Livscykelkostnader och samverkan är framgångsfaktorer för cirkulära affärer. Välkommen på ett seminarium där Marianna Lena Kambanou från Linköpings universitet berättar om den senaste forskningen inom ämnet.

När: Torsdagen den 16 december, kl 12:30 – 14:00.
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B, Skövde. Julfika ingår. Du kan också delta helt digitalt!

Om seminariet

Cirkulära affärsförslag måste vara ekonomiskt lönsamma. Baserat på sin forskning, utförd i nära samarbete med såväl stora multinationella företag som små och medelstora företag, kommer Marianna att presentera hur livscykelkostnader kan hjälpa till att identifiera möjligheter och förbättringar av nuvarande affärserbjudanden. Detta för att göra dem mer cirkulära och ekonomiskt lönsamma, och inte minst övervinna ett av de största hindren för cirkularitet; tankesättet. De flesta av dessa cirkulära affärsförslag kommer att kräva samarbete och ny kunskap för att implementeras; Marianna kommer att beskriva några sätt på vilka forskning bidrar till att klara denna utmaning.

Välkomna!


Anmäl dig senast den 15 december.


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin