Februari 20

Digitalisering – ett inspirationsseminarium

IDC bjuder in till ett inspirationsseminarium om digitalisering. Genom att utnyttja möjligheterna med digitalisering ger det ert företag chansen att ligga i branschens framkant och inte tappa konkurrenskraft.

Seminariet är helt kostnadsfritt, alla intresserade är välkomna!

Teknikmiljö

Under dagen kommer vi att lyfta vilka möjligheter det finns med digitalisering, vad det är och varför det behövs. Vi får samtidigt chansen att se Balthazar Science Center och Smarta Fabrikers upplevelsebaserade temamiljö som visualiserar en smart industri med nya metoder och arbetssätt. Miljön är uppbyggd i syfte att sprida kunskap om ny teknik inom digitalisering och öka intresset för teknik och yrken inom industrin. Smarta fabriker finns på Balthazar fram till den 5 mars, så passa på att ta del av den när den fortfarande finns kvar!

indigo startsida

Dagens upplägg

  • 9:00 Inskrivning samt kaffe/te
  • 9:30 Introduktion
  • 10:00 Workshop, Smart Industri
  • 12:00 Lunch
  • 13:00 Nätverksdiskussioner
  • 13:45 Presentation av digitaliseringsprogrammet INDIGO
  • 14:30 Summering och avslutning

Praktisk information

Registeringen öppnar klockan 9:00, dagens program startar 9:30. Fika och lunch kommer att serveras i anslutning till Balthazars lokaler. Vi beräknar avsluta dagen klockan 15:00.

Målgrupp

Alla små och medelstora tillverkande företag som vill veta mer om möjligheterna som den digitala tekniken medför, oavsett var på digitaliseringsstegen man befinner sig.

Vi behöver din anmälan senast fredagen den 16 februari.

Inspirationsseminariet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC deltar i samverkansprojekten INDIGO, som finansieras av Tillväxtverket och Västra Götalandsrevionen, och SMARTA SME , som finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Västra Götalandsregionen. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Dela
twitter facebook linkedin