November 25

Digitalt event: Få en glimt av morgondagens industri

Den 25 november presenterar forskare från Högskolan i Skövde den forskning som bedrivs inom forskningsprofilen ”Virtuella Fabriker med KunskapsDriven Optimering”. Forskningen bidrar till att skapa en smart och uppkopplad fabrik där hela produktionen optimeras i ett och samma flöde.

När: Onsdagen den 25 november, kl. 09:00 – 11:00
Var: Digitalt event
För vem: Dig som är intresserad av forskning inom området Virtuella Fabriker

Sju demonstratorer står redo att ge dig en inblick i forskningen som bedrivs inom profilens sju ämnesområden. En demonstrator är en fysisk eller virtuell prototyp som visar det praktiska värdet av ett forskningsresultat.

Direktsänt event från ASSAR

Webbinariet direktsänds via zoom från VDM-rummet på ASSAR, ett unikt rum som rektor Lars Niklasson inviger under eventet. På många sätt är det identiskt med ”krigsrummet” (war-room), det är utrustat med stora skärmar och VR / AR-enheter så att deltagarna kan ha gruppmöten som involverar strategiska, taktiska och beslutsfattande aktiviteter.

VF-KDO koordineras av University of Skövde och Volvokoncernen, Volvo Car Engine, SCANIA, IKEA Industry, FlexLink, Arla Foods Götene och ABB arbetar tillsammans i profilen.

Dela
twitter facebook linkedin