Juni 1

Exjobbsutställning av Högskolans ingenjörsstudenter

Välkommen på exjobbsutställning! Torsdagen den 1 juni visar Högskolans ingenjörsstudenter upp de examensarbeten de arbetat med under våren.

När: Torsdagen den 1 juni, kl. 11:00 – 14:00
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2, Skövde (utställningen visas i Kaféet på Balthazar och inne på Material ConneXion Skövde).
Öppet för allmänheten!

Om utställningen

Ett 30-talet studenter kommer att finnas på plats och visa upp sina exjobb när utställningen genomförs 1 juni. Allmänheten är då välkommen till ASSAR för att se, höra och ta del av de innovativa lösningar som studenterna har jobbat med. Utställningen är också ett bra sätt för studenterna att presentera sina projekt på ett mer populärvetenskapligt sätt. Ett samarbete mellan exjobbande studenter och ett företag kan leda till stor industrinytta för företaget.

Produktionstekniska dagen

Exjobbsutställningen arrangeras parallellt med Produktionstekniska dagen 2023, som främst vänder sig till studenter, forskare och/eller anställda inom tillverkande industri och tjänsteföretag. Under dagen kommer Årets produktionstekniker samt Årets produktionstekniska examensarbete att utses.


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin