Oktober 27

Fokusträff försäljning: Så får du affären

Under höstens Fokusträff i försäljning som arrangeras av IDC får du möjlighet att fördjupa dig i säljteknik och konsten att skapa nya affärer. Magnus H Johansson inspirerar och delar med sig av tips kring hur vi hittar nya värden i både nya och gamla affärer.

När: Onsdagen den 27 oktober, 13:00 – 15:30. Vi stannar kvar för eftersnack fram till 16:00 för den som önskar.
Var: Online
För dig: som är intresserad av att utveckla din försäljningsteknik inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Eventet är kostnadsfritt.

Magnus känner vi igen från tidigare Fokusträffar och nu spinner vi vidare på innehållet och tar nästa naturliga steg. Träffen passar även dig som inte varit med på föregående träffar.

Lite av dagens innehåll

Med bakgrund som tekniker har Magnus H Johansson lång erfarenhet av att utveckla försäljningen hos små och medelstora tillverkningsföretag över hela Sverige. Vi är glada att kunna erbjuda företag i vår region möjligheten att kostnadsfritt ta del av hans försäljningsseminarium online. Under den här eftermiddagen får du lära dig mer om:

Kundmötet – Digitalt normalt eller tillbaka till gamla hjulspår?
Nya värden i både nya och gamla affärer.
Motstånd eller köplust? – De små signalerna till de stora affärerna!
Hur får vi affären?

Om Magnus H Johansson

Magnus är en mycket erfaren föreläsare och utbildare med uppdrag i över 500 organisationer på meritlistan. Han har inom sina ämnesområden skrivit flera böcker, ett 50-tal artiklar och är programledare i en podcast med över 10 000 lyssnare. Han har utvecklat ett antal egna utvecklingsprogram såsom ”Säljfokus – skapa resultat i ditt företag” och ”Den framgångsrika konsulten”. Magnus har över 20 års sälj- och ledarskapserfarenhet. Han är en av de främsta föreläsarna inom områdena motivation, kommunikation, affärsmannaskap och försäljning.

Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin