Februari 19

Fokusträff: Så leder och motiverar du ett team

Vill du få mer energi och effektiva verktyg för bättre ledarskap, kommunikation och utveckling när det handlar om att leda ditt team? Jenny Andersson är en hyllad och flitigt anlitad föreläsare som brinner för att ge människor kraftfulla redskap och rusta till handlingskraft och hållbara resultat.

Den 19 februari bjuder IDC West Sweden AB in till en Fokusträff med temat ”Att leda och motivera ett team”. Jenny Andersson kommer att prata om hur du som ledare kan jobba för ökad motivation, skapa en tydlig riktning och framgångsrikt hantera konflikter i ditt team.

När: Onsdagen den 19 februari, kl 13:00 – 16:00.
Var: På ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2, Skövde.
Målgrupp: Alla intresserade av ledarskap inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Eventet är kostnadsfritt.

Dagens innehåll

Efter Fokusträffen kommer du bland annat ha en tydligare känsla för vad ett team faktiskt är, en bild av vanliga farhågor inom team och tips på verktyg som du direkt kan applicera i din vardag. Det kommer att handla om förväntningar och förutsättningar i ditt team, och hur teamets potential tas tillvara på bästa sätt. Du kommer lära dig mer om:

  • Så fungerar ett team
  • Hur du tydliggör mål
  • Att öka motivationen i ett team
  • Så kan du förebygga konflikter
  • Att ta sig an dysfuntionella team
  • Vad säger forskningen och vad är viktigt att tänka på?

Det kommer dessutom ges utrymme att prova flera övningar och verktyg direkt under eftermiddagen! Föreläsning och workshops kommer varvas och det ges som alltid generöst med utrymme för nätverkande mellan deltagare.

Fika ingår under eftermiddagen. Vi behöver din anmälan senast fredagen den 14 februari.


Om föreläsaren:

Jenny Andersson har arbetat med individ- och affärsutveckling i 25 år, dessutom med fokus på kommunikation och människor i förändring för hållbar utveckling sedan 2009. Tidigare har Jenny arbetat 20 år inom reklambranschen, bl a på Forsman & Bodenfors. Hon sadlade om 2007 för att arbeta med utveckling av människor.

Idag arbetar Jenny som utbildare och mentor för andra coacher på Gothia Akademi. Likaså jobbar hon som mentor, executive coach samt ICF-certifierad MCC-coach och INLPTA-trainer. Jenny jobbar mycket som coach ute hos företag och i ledningsgrupper och har en stor erfarenhet i att coacha ledare inom olika branscher. Hon är dessutom författare till boken Medveten kommunikation.

 

Dela
twitter facebook linkedin