April 14

Fokusträff: Värdebaserad försäljning

Välkommen till ett seminarium, med en av Sveriges främsta säljinspiratörer, Magnus H Johansson. Med bakgrund som tekniker har han lång erfarenhet av att utveckla försäljningen hos små och medelstora tillverkningsföretag över hela Sverige. Vi är glada att kunna erbjuda företag i vår region möjligheten att kostnadsfritt ta del av hans försäljningsseminarium online.

Den 14 april bjuder IDC West Sweden AB in till en Fokusträff med temat värdebaserad försäljning.

När: Onsdagen den 14 april, kl 13:00 – 16:00.
Var: Online
För dig: som är intresserad av att utveckla din försäljningsteknik inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Eventet är kostnadsfritt.

Om föreläsningen

Magnus är mycket erfaren och uppskattad föreläsare inom försäljning och har haft många uppdrag inom IUC-nätverket nationellt. Hans hjärta finns hos Sveriges småföretagare och hans upplägg är praktiskt inriktat och målfokuserat. Vi välkomnar Magnus H Johansson som föreläsare till höstens Fokusträff inom tema försäljning och ser fram emot en eftermiddag med inspiration, workshops och kunskapsutbyten mellan deltagare från tillverkningsindustrier i Skaraborg.

Lite av dagens innehåll
  • Värdebaserad försäljning
  • Varför köper kunden?
  • Sälj- och produktdemo online – detta behöver du tänka på.
  • Föreläsningen avslutas med frågestund och diskussion.

Föreläsningen kommer att anpassas efter rådande omständigheter kring Covid-19, innehållet kan därmed komma att ändras/justeras löpande.

Deltagarna avgör riktningen för våra Fokusträffar – det är behoven som sätter innehållet. Avslutningsvis kommer alla deltagare på få tycka till om inriktning till nästa Fokusträff.


Om Magnus H Johansson

Magnus är en mycket erfaren föreläsare och utbildare med uppdrag i över 500 organisationer på meritlistan. Han har inom sina ämnesområden skrivit flera böcker, ett 50-tal artiklar och är programledare i en podcast med över 10 000 lyssnare. Han har utvecklat ett antal egna utvecklingsprogram såsom ”Säljfokus – skapa resultat i ditt företag” och ”Den framgångsrika konsulten”. Magnus har över 20 års sälj- och ledarskapserfarenhet. Han är en av de främsta föreläsarna inom områdena motivation, kommunikation, affärsmannaskap och försäljning.

 


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin