Maj 9

mAI: Nästa kapitel efter mobilen är Augmentet Reality

Först kom internet som förändrade samhället, beteenden och hur vi gör affärer. Sen kom mobilen som förändrade allting, fast på en mycket större skala. Nu är vi på väg in i nästa kapitel som radikalt kommer att förändra beteenden och möjligheter till fler och större affärer – som förändrar samhället på nytt. Under denna föreläsning kommer du få ta del av strategier för hur du hänger med i den teknologiska utvecklingen och trivs i dagens snabbföränderliga värld.

När: Tisdagen den 9 maj, kl. 09:30 – 11:00
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2b, Skövde
För dig: som är intresserad av AI

Om föreläsningen

Alla organisationer som vill överleva måste hänga med i digitaliseringen och automatiseringen, vare sig man vill eller inte. Inga undantag. Men hur ska man göra? Denna föreläsning kommer att bjuda på en omfattande översikt av de senaste trenderna och innovationerna. Du kommer få lära dig mer om hur du kan använda avancerade teknologier för att utveckla din verksamhet samt praktiska strategier för att din organisation ska hålla sig relevant och konkurrenskraftig. Du får även med dig kunskap inom modernt ledarskap och de verktyg du behöver för att leda effektivt i dagens värld.

Om föreläsaren

Amer Mohammed var drivkraften bakom rederijätten Stena Lines storsatsning på AI och digitalisering av företaget. Senast har han varit affärsområdesdirektör – Chief Digital Officer – för enheten Digital för Coop Sverige. Han är en ledande expert inom områdena digitalisering, innovation, disruption, augmented reality, erfarenhet och konstgjord intelligens.

Amer_300x400.jpg
Amer Mohammed.

Hålltider

Kl 09.30 – 10.00 Välkommen, mingel och fika
Kl 10.00 – 11.00 Föreläsning och tid för frågor

Praktisk information

Föreläsningen hålls på ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde, men kommer att sändas digitalt till våra noder i Lidköping (Bahnhof Lidköping) och Falköping (B6 Cowork). När du anmäler dig behöver du ange vart du vill ta del av föreläsningen.


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin