November 27

Digital ForskarFredag-frukost

Fredagen den 27 november bjuder ASSAR Industrial Innovation Arena och Näringslivsforum i Skövde in till en helt digital träff med miniföreläsningar för att kicka igång årets ForskarFredag.

När: Fredagen den 27 november, kl. 08:00 – 09:00
(fixa mackan och starta kaffebryggaren 07:30)
Var: Ett helt digitalt event

Välkommen till en gemensam digital träff med miniföreläsningar där entreprenörer och näringslivsaktörer möter Högskolans forskare som bjuder på inspirationsföreläsningar från forskningens värld. Träffen inleder årets ForskarFredag som arrangeras av Högskolan i Skövde, Balthazar Science Center och ASSAR Industrial Innovation Arena.

Forskning för en hållbar framtid

ForskarFredag 2020 har temat ”forskning för en hållbar framtid” och frukostens miniföreläsningar kommer att vara inspirerade av det temat från olika perspektiv. ForskarFredag samordnas nationellt av föreningen Vetenskap & Allmänhet sedan 2006 och är en del av European Researchers’ Night.

Program

08:00 – 08:10 Välkommen till årets digitala forskarfrukost!
08:10 – 08:30 Hållbar lönsamhet och lönsam hållbarhet i små tillverkningsföretag;
Jim Andersén, Professor i företagsekonomi, Högskolan i Skövde.
08.30 – 09:00 Teknik som möjliggörare för social hållbarhet och inkludering;
Sara Yousif Mohamed Mahmoud, Doktorand, Högskolan i Skövde & Jessica Lindholm, biträdande professor i informationsteknologi, Högskolan i Skövde (hålls delvis på engelska).

Praktisk information

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till mötet innan mötet sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med. Välkommen!

Anmälan är stängd! För sen anmälan kontakta Tanja Lundberg: tanja.lundberg@idcab.se

Dela
twitter facebook linkedin