Februari 19

Inspirationsseminarium: Gör din verksamhet mer cirkulär

Tisdagen den 19 februari bjuder ASSAR och Circular Hub in till ett seminarium som ger dig inspiration till hur du kan bli mer cirkulär i din verksamhet.

Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B, Skövde
När: Tisdagen den 19 februari klockan 9:30-15:00

Nya möjligheter att börja jobba cirkulärt

Att gå från en linjär till en cirkulär affärsmodell händer inte över en natt, men det är viktigt att börja. Under den här inspirationsdagen får du en introduktion i ämnet och ny kunskap så du hittar nya möjligheter till att börja jobba mer cirkulärt i din verksamhet.

Program

9:30 Registrering och frukost
10:00 Välkommen
10:15 Tobias Jansson, Circular Economy: Trender 2019 inom cirkulär ekonomi
11:15 Christian Bergman, Material ConneXion:  Föreläsning och inspiration kring nya material, spännande produkter och tjänster som hjälper oss att tänka nytt, innovativt och cirkulärt
12:15  Lunch
13:15  Workshop med Material ConneXion – Hur kan vi jobba för att bli mer cirkulära i våra affärsmodeller?
14:45 Sammanfattning
15:00 Avslut

Tobias Jansson

Tobias Jansson, driver circulareconomy.se  och är föreläsare och omvärldsbevakare inom cirkulär ekonomi. Under inspirationsseminariet föreläser han med ”Trender 2019 inom cirkulär ekonomi”. Tobias ger en inspirerande översikt över vad cirkulär ekonomi är med en mängd exempel i form av företagscase och regionala initiativ.

Kreativ workshop

På Material ConneXion Skövde kommer du få vara med i en workshop som väcker nya idéer och tankar kring cirkulära affärsmodeller. Här får du med dig inspiration och information som leder till innovation, vare sig det gäller produktidéer, uppslag till cirkulära affärsmodeller eller nya materialval

Vi bjuder på frukost och lunch.
Din anmälan behöver vi senast den 12 februari.

Välkommen!

Dela
twitter facebook linkedin