November 29

Hackathon med Volvo Group IT

Nu är det dags för ett nytt hackathon där studenter och Volvo Group IT arbetar tillsammans! Som deltagare kommer du att få möjlighet att arbeta med andra studenter och lösa fabriksrelaterade problem, lära känna Volvo och träffa några av deras fantastiska medarbetare. Din framtid på Volvo kan börja här!

När: Tisdagen den 29 november kl. 09:00 – onsdagen den 30 november kl. 17:00
Var: Assar Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B

Om aktiviteten

Deltagarna kommer att arbeta i små grupper och använda kod samt design för att skapa sin vision om framtiden inom montering. Förhoppningen är att varje grupp ska ha en konkret lösning att presentera i slutet av andra dagen.

Det finns flera sätt att lyckas. Du kan använda dina kunskaper inom kodning för att programmera något fantastiskt, eller utnyttja dina designfärdigheter för att skapa interaktiva mockups för att visa din vision. En jury bestånde av anställda på Volvo och lärare från Högskolan kommer att ge återkoppling under dagarna. Utifrån flera tekniska och visionära kriterier kommer de sedan att utse ett vinnande lag.

Varje lag kommer att få hjälp av en Volvo-mentor. För att varje team ska få de bästa förutsättningarna att skapa något extraordinärt under de två hackthon-dagarna, finns det möjlighet att ta hjälp av olika medarbetare på Volvo.
Lunch ingår båda dagarna på Kafé Kretsloppet.

Anmälan

Du kan anmäla dig ensam, eller tillsammans med högst tre andra studenter. Skicka ett mejl till volvoit.hackathon@gmail.com med ditt namn, student-id, vilket program du studerar samt eventuella allergier.

Kom ihåg att om du anmäler flera personer ska information om samtliga deltagare finnas med i mejlet. Har ni redan ett fantastiskt lagnamn, skicka även med det! Begränsat antal deltagare, så anmäl dig redan idag!


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin