Februari 5

Industrifrukost: Hur kan forskning utveckla din produktion?

Fler och fler företag tar idag hjälp av forskning för att utveckla sin verksamhet. Den 5 februari bjuder vi på ASSAR in till industrifrukost för att berätta mer om vad Högskolan i Skövde har för forskningsprojekt på gång inom nästa generations industriella produktionssystem – forskningsprojekt som ditt företag kan vara en del av.

När: Tisdagen den 5 februari klockan 8:00-10:00
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B, Skövde

Industrifrukostens innehåll

  • Presentation av Högskolans forskning i samarbete med företag inom; digitala tvillingar, virtuell igångkörning, kollaborativa robotar, beslutsstödsystem, Augmentet Reality, Virtual Reality och design av industriell information.
  • CASE: Företaget LEAX, som idag samarbetar med Högskolan i ett forskningsprojekt, berättar om sina erfarenheter och sin resa.
  • Rundtur på ASSAR med visning av demonstratorer och forskning i praktiken.

”Matchmaking” mellan forskare och företag

– Den här industrifrukosten funkar också så att om ett företag tycker att ett forskningsprojekt låter intressant, så kan man ha möjlighet att hoppa på redan planerade projekt inom bland annat modellering, simulering och optimering inom produktionsprocesser, till exempel interaktion mellan människa-maskin och ergonomianalys, säger Tobias Björck, koordinator på ASSAR Industrial Innovation Arena.

– På frukostmötet berättar vi mer om hur ett forskningssamarbete fungerar i praktiken för ett företag. Vi kommer även tipsa om de kurser som Högskolan i Skövde erbjuder, speciellt utformade för medarbetare inom industrin, inom det ”Livslånga lärandet”, säger Magnus Holm, forskare vid Högskolan i Skövde.

Anmälan: Senast den 1 februari via länk nedan

Vi bjuder på frukost!

Dela
twitter facebook linkedin