November 8

Invigning av Science Park Skövdes HÅLLBARHETSMÅNAD

Äntligen har det blivit dags att starta i gång vår temamånad med fokus på hållbar innovation. För att göra det har vi med oss Gustav Stenbeck, entreprenör och investerare med extra fokus på hållbara affärer, samt CSR Västsverige som kommer att prata om hur du kan utvärdera ditt företags hållbarhetsarbete.

När: Tisdagen den 8 november 2022, kl. 08:30–10:00
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B i Skövde, Bahnhof i Lidköping eller online

Program

08.30 – 08.40 Mats Jägstam, vd på Science Park Skövde, inviger temamånaden

08.40 – 09.00 CSR Västsverige tar tempen på ditt hållbarhetsarbete
Projektledarna Karin Karedal och Martin Alm kommer att berätta om nuläget i världen, hur ni kan utvärdera ert företags hållbarhetsarbete och hur framtiden ser ut inom hållbarhetsområdet.

09.00 – 10.00 Gustav Stenbeck
Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist. Med erfarenhet från Greenpeace, multinationella företag och från startup-världen talar han om hur hållbarhet håller på att förändra det ekonomiska landskapet i rasande takt och hur det påverkar sättet bolag gör affärer på. Både i dag, i morgon och långt därefter.

Under hela november kommer CSR Västsverige att erbjuda tio organisationer i Skaraborg en kostnadsfri kartläggning av deras hållbarhetsarbete, en strålande möjlighet för alla som vill börja eller utveckla sitt hållbarhetsarbete. Är du intresserad? Du kommer att få mer information om detta under invigningen.

Praktisk information

Delta i Skövde, Lidköping eller online. Föreläsningen är en så kallad hybrid, vilket innebär att du kan välja om du vill ta del av innehållet på plats eller digitalt. Deltar du på plats kommer du att bjudas på kaffe och smörgås.

Här kan du boka din plats på ASSAR eller online

Du kan även ta del av invigningen på Bahnhof i Lidköping via samarbetet mellan Science Park Skövde Lidköpings kommuns näringslivsenhet.
Här bjuds på frukost och mingel från kl. 8.00, programmet startar kl. 8.30.

Här kan du boka din plats i Lidköping

Om HÅLLBARHETSMÅNADEN

Under hållbarhetsmånaden kommer du kunna ta del av flera inspirerande föreläsningar som på olika sätt belyser hållbar innovation. Syftet är att inspirera och öka kunskapsnivån kring vilka möjligheter som finns så att du ska kunna komma i gång med eller utveckla ditt hållbarhetsarbete. Hållbarhetsmånaden anordnas av Science Park Skövde och ASSAR Industrial Innovation Arena.
Arrangör: Science Park Skövde AB och ASSAR Industrial Innovation Arena


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin