November 30

Komikern Marika Carlsson avslutar HÅLLBARHETSMÅNADEN

Foto: Peter Knutson

Efter en hel månad med föreläsningar och olika dimensioner av hållbarhet, har det nu blivit dags att avsluta vår temamånad. Parkförvaltningen bjuder därför in företag i och runt om Science Park Skövde till en föreläsning med energiknippet Marika Carlsson!

När: Onsdagen den
Var:
 Insikten i Portalen, Science Park Skövde (Kanikegränd 3)

Som avslutning på vår hållbarhetsmånad kommer du under denna eftermiddag att bjudas på Afternoon tea och ett gott skratt. Under en timme får du hänga med när Marika Carlsson slussar oss igenom erfarenheter och fördomar, både sina egna och de som hon möter hos andra. Hon tar upp olikheter inom allt från kultur, religion, kärlek och etnicitet. Med hjälp av Marikas egna erfarenheter av rasism och homofobi så kommer hon också ge nya synvinklar och andra perspektiv. Hur gör man på en arbetsplats för att bättre kunna bemöta olika situationer eller olikheter? Hur beter du dig utanför arbetsplatsen i hemmets lugna vrå?

  • Hur bemöter man andra och hur vill folk bli bemötta?
  • Hur fördomsfulla är vi?
  • Kan man sluta diskriminera andra?
  • Hur får man en accepterande arbetsmiljö?

Marika utlovar en skrattgaranti i denna ärliga, varma och modiga föreläsning som handlar om fördomar, bemötande, respekt och framförallt – att våga vara sig själv! Är vi verkligen så öppensinnade som vi tror?

Om föreläsaren

Marika Carlsson är en av Sveriges i dag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker”. Hon har medverkat i ett flertal tv-program som Parlamentet, ”Bäst i Test” och Stjärnorna på slottet på SVT. Utöver detta har hon bl.a. lett DN-galan, Volvo Ocean Race, QX-Galan och senast Melodifestivalen 2019.

Program

16.00 Afternoon tea
16.30-17.30 Marika Carlsson på scen
17.30-17.45 Hållbarhetsmånaden avslutas

Praktisk information

Under detta event kommer du att bjudas på Afternoon tea, så har du kostpreferenser/allergier anger du det i anmälan. Denna föreläsning kommer inte att sändas digitalt.

Sista anmälningsdag är den 28 november.


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin