Oktober 29

Lunchföreläsning: Den hybrida arbetsplatsen, superjobbigt eller en möjlighet?

Sedan en tid tillbaka är det tillåtet att samlas på arbetsplatser runt om i Sverige. Men är det så vi kommer att träffas i framtiden? Hur löser man egentligen det här med att arbeta i en hybridmiljö, där några kollegor sitter fysiskt på samma plats medan andra sitter någon annanstans?

När: Fredagen den 29 oktober 2021, kl. 12:00–13:00
Var: Insikten, Science Park Skövde och online

Johannes Sundlo har hjälpt företag och organisationer att genomföra skiftet från en fast arbetsplats till en hybrid verksamhet och har arbetat både strategiskt och praktiskt med skiftet. Under denna lunchföreläsning delar han med sig av sina bästa spaningar och tips kring ”Remote Work”.

Föreläsningen ges både på plats i Portalen, lokal Insikten, och online. Länk till föreläsningen skickas ut i god tid.

Om föreläsaren

Johannes jobbar idag som Senior People Partner på The Talent Company och har hjälpt företag som till exempel Kry, Matsmart och Embark med deras respektive tillväxtresa. Innan dess arbetade han sex år med HR på Spotify. Han skriver regelbundet nyhetsbrevet fullstackhr.io där han delar med sig av sina bästa tips. Johannes Sundlo har ägnat de senaste åren åt att utveckla både små, nystartade företag och globala organisationer.

Syftet med lunchföreläsningarna från Science Park Skövde

Verksamheten i Science Park Skövde bygger på många människors kunskap och kompetens. Våra lunchföreläsningar har som syfte att tillgängliggöra denna kunskap, men också att engagera företag och individer utanför parken för att både dela med sig av kunskap och lära nytt. Vi vill alltid ha nyttan för åhöraren i fokus, vilket innebär att föreläsaren ska utgå från nyttan för publiken snarare än försäljning av sina egna produkter och tjänster. Vår grundtanke är Pay it forward, därför ställer vi krav på föreläsarna och deras material, allt för att säkerställa att du får ut mesta möjliga nytta av din lunchtimme.

Dela
twitter facebook linkedin