April 24

Generation X, Y och Z: omöjliga eller underbara?

Dagens arbetsplatser består av fler olika generationer än någonsin tidigare. Boomers, generation X, Y och Z ska alla samsas, trots att de har ganska skilda utgångspunkter i vad som format just deras generation. Så hur skapar vi en kultur som får alla att samarbeta?

När: Onsdagen den 24 april, kl. 11:30 – 13:00
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2b, Skövde

BOKA DIN PLATS!

Generation Z som nu äntrar arbetsmarknaden kallas inte sällan för lat, naiv och bortskämd. De skall samsas med alla de andra generationerna. Hur löser vi det? Generation Z är viktiga av flera skäl. Det främsta är att de per definition är framtiden. Vi behöver dessutom förstå hur de tänker och hur vi skall kunna attrahera, leda och utveckla dem. Hur vi hanterar de olika generationerna kommer påverka hur bra vi kommer kunna få vår verksamhet att växa och utvecklas. Generationerna kan antingen ge oss huvudvärk, eller framgång, det är upp till oss att se till att vi får det vi vill!

Under denna föreläsning kommer du få svar på följande frågor:

  • Vad har skapat och påverkat de generationer vi har idag?
  • Hur attraherar vi de olika generationerna?
  • Vad är viktigt för de olika generationerna?
  • Hur skapar man en miljö och en kultur som gör att olika generationer kan arbeta bra tillsammans?

Om föreläsaren

Andreas Lindström har lång erfarenhet inom flera branscher, bland annat oljeindustrin, komponenttillverkning till bilindustrin samt IT Service Management, både nationellt och internationellt. Numera jobbar Andreas som konsult inom mentor- och ledarskap och föreläser om hur olika generationer kan fungera tillsammans.

Andreas Lindström.

Dela
twitter facebook linkedin