September 14

Lunchföreläsning: Sätt rätt pris, prissättning varor och tjänster

Hur gör man för att sätta rätt pris på sina produkter och/eller tjänster? Under denna föreläsning får du en introduktion kring prissättning och dess effekter, samt konkreta tips att använda direkt i din verksamhet.

När: Onsdagen den Var: Digitalt eller på plats i ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B

Att våga ta betalt, alltså förmågan att driva sin affär framåt, är kanske det mest kraftfulla verktyget för företag. Föreläsningen kommer att beröra på vilket sätt priset och prissättningen kan användas för att skapa effekt i företag och hur ökad kunskap kring prissättning kan påverka både omsättning och resultat.

Om föreläsaren

Josefin Adolfsson, vd på Creativa Strategy, har under större delen av sin yrkesverksamma tid arbetat med försäljning och service inom privat sektor. Hon har erfarenhet från utveckling av affärsrelationer både inom B2B och B2C samt coaching både av säljare och ledare inom området försäljning och affärer. Josefin har arbetat med praktisk prissättning av både tjänster och varor. Hon är van att tänka strategiskt ur både ett kundperspektiv såväl som ett lönsamhetsperspektiv när det gäller prissättning.

Josefin-Adolfsson_300px.jpg
Josefin Adolfsson, vd på Creativa Strategy.

Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen. 

Dela
twitter facebook linkedin