Maj 21

Lunchföreläsning: Tillförlitliga företag i en tid av generativ AI

Lanseringen av ChatGPT och generativ AI har lett till ett brett och brinnande intresse för de sätt som AI kan komma att hjälpa – eller potentiellt stjälpa – verksamheten för organisationer och företag. Men hur kan tekniken påverka ett företags lönsamhet på kort och lång sikt?

När: Tisdagen den 21 maj, kl. 12:00 – 13:00
Var: Business Lounge i Växthuset, Science Park Skövde, Kaplansgatan 16b, Skövde

BOKA DIN PLATS!

Under denna föreläsning berättar Maurice Lamb och Oskar MacGregor – båda lektorer i informationsteknologi vid Högskolan i Skövde – om AI och dess inverkan på kunders och klienters tillit till ett företag. Presentationen inkluderar både hur AI-tekniken faktiskt fungerar och varför den gör fel ibland (och kommer fortsätta göra fel oavsett hur många uppdateringar som kommer inom den närmaste framtiden). Du får också en översikt över de etiska konsekvenserna av detta och hur det i slutändan kan komma att påverka ett företags lönsamhet på kort och lång sikt.

Kort om temamånaden mAI

Under mAI kommer du kunna ta del av flera spännande föreläsningar och aktiviteter. Syftet är att inspirera och öka kunskapsnivån kring vilka möjligheter som finns med AI, så att företag kan omvandla dessa möjligheter till ökad affärsnytta. mAI anordnas av Science Park Skövde AB.

Dela
twitter facebook linkedin