Maj 25

mAI: AI för alla, få mer gjort och spara tid på jobbet

Vi är alla experter på att googla. Enkelt, snabbt och praktiskt. Nu kommer en ny generation av Artificiell Intelligens (AI) som gör mycket av jobbet åt dig och går snabbt att lära sig. I och med ChatGPT, Microsoft Co-Pilot och Google BARD, för att nämna några, kommer många av de verktyg vi använder i dag att uppgraderas. Vad innebär detta egentligen för oss? Och vilka möjligheter finns?

När: Torsdagen den Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B i Skövde

Under denna föreläsning kommer du på ett konkret och enkelt sätt få tips och hjälp kring hur du kan komma i gång med AI.Föreläsningen kommer bland annat handla om:

  • Att hitta dina favoriter och uppgradera dig själv
    Den nya generationens AI kan hjälpa dig att hitta information, skriva texter, göra bilder och presentationer, uppdatera sociala kanaler, uppdatera och sökmotoroptimera din e-handel och hemsida, sätta ihop offerter, göra marknads- och konkurrentanalyser och mycket mera. Vilket blir ditt favoritverktyg?
  • Framtidens affärsmodeller och metaverse
    Generativ AI är en av megatrenderna, som driver framväxten av nya affärsmodeller och digitala världar som metaverse. Upptäck det globala perspektivet! Digitala tvillingar, realtidsteknik, phygital, IoT och blockkedjor är byggklossar, som ger framtidens näringsliv ett nytt ramverk.

Om föreläsaren

Jacqueline Kothbauer är affärsfuturist och digital strateg. Hon är utsedd till en av världens främsta futurister, författare till tre böcker om digital strategi och tillhör Sveriges bästa föreläsare. Jacqueline Kothbauer utbildar människor kring hur de framtidssäkrar sig själva och sin verksamhet. Nu är det din tur!

Jacquueline_300x400.jpg
Jacqueline Kothbauer.

Praktisk information

Föreläsningen hålls på ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde, men kommer att sändas digitalt till våra noder i Lidköping (Bahnhof Lidköping) och Falköping (B6 Cowork). När du anmäler dig behöver du ange var du vill ta del av föreläsningen.

Om temamånaden

Under mAI kommer du kunna ta del av flera spännande föreläsningar och aktiviteter. Syftet är att inspirera och öka kunskapsnivån kring vilka möjligheter som finns med AI, så att företag kan omvandla dessa möjligheter till ökad affärsnytta.


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin