November 7

Nätverksträff: en jämställd teknik- och industribransch

Den 7 november är det dags för nästa träff i nätverket för en jämställd teknik- och industribransch. Denna gång ger vi oss ut i industrin och gör ett studiebesök på Eklunds bildelslager. Häng på!

När: Måndagen den 7 november, kl. 13.30-15.30
Var: Eklunds bildelslager, Våmb Larsgården, Skövde
För dig: som är intresserad av att vara med och skapa en inkluderande teknik- och industribransch. Näringsliv med fokus på teknik och tillverkning, representanter från grundskola, gymnasium, högskola samt studenter.

Innehåll

Denna gång träffas vi på Eklunds bildelslager i Våmb. Vi blir bjudna på en rundvandring där Linnea Eklund Lorentzon presenterar Eklunds jämställdhetsarbete och hur de arbetar med att attrahera ny kompetens till företaget.

Kontakt

Malin Lundberg, Affärsutvecklare, Science Park Skövde AB
Tfn: 0702-42 87 39
E-post: malin.lundberg@scienceparkskovde.se

Susanne Yngve, Industriutvecklare kompetens, IDC West Sweden AB
Tfn: 0500-50 25 17
E-post: susanne.yngve@idcab.se

Om nätverket för en jämställd teknik- och industribransch

Syftet med nätverket är att skapa en industri- och teknikbransch som bidrar till social hållbarhet och attraherar alla oavsett kön. Nätverket arrangerar träffar, seminarium och workshops ett par gånger per år.

Bakom nätverket står IDC och ASSAR i samverkan med EDCSEklunds bildelslagerTeknikcollegeVolvo GTO samt studenter från Högskolan i Skövde.


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin