Mars 8

Nätverksträff: en jämställd teknik- och industribransch

Snart dags för träff med nätverket för en jämställd teknik- och industribransch. Denna gång kommer vi att sätta ett särskilt fokus på härskartekniker och hur de kan hanteras.

Katarina Matson på Lets Tango har stor erfarenhet av att utveckla ledare och organisationer i inkludering, jämställdhet och mångfald för ökad innovation och affärsnytta. Vid denna nätverksträff kommer hon bland annat att prata om härskartekniker och andra ovälkomna maktutövanden på arbetsplatser och hur de kan hanteras.

Vi kommer även hålla en workshop under ledning av Caroline Lennemar på EDCS – Equality Development Center. 

Tid: Fredag 8 mars, kl 9.30-11.30
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde

Vi startar alltid med fika!
Under övrigt i din bokning anger du eventuellt behov av specialkost.

Välkommen!

Boka din plats

Om nätverket för en jämställd teknik- och industribransch

Syftet med nätverket är att skapa en industri- och teknikbransch som bidrar till social hållbarhet och attraherar alla oavsett kön. Nätverket arrangerar träffar, seminarium och workshops ett par gånger per år.

Bakom nätverket står IDC och Science Park Skövde i samverkan med EDCSEklunds bildelslagerTeknikcollegeVolvo GTO samt studenter från Högskolan i Skövde.


Aktiviteten anordnas inom ramen för projektet Innovationsboost som finansieras av Europeiska Regionala UtvecklingsfondenVästra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.  I projektet samverkar Science Park SkövdeHögskolan i Skövde och IDC West Sweden. För innovation och hållbar omställning.

Dela
twitter facebook linkedin