Mars 30
IDC Skövde

Nätverksträff: PT Nätverk besöker ASSAR och ASSAR Labs

Nätverket besöker denna gång ASSAR Industrial Innovation Arena och ASSAR Labs, ett perfekt tillfälle för dig som vill ta del av avancerade tillverkningstekniker, få inspiration, se teknikens potential och få tips om vilka möjligheter som finns för er egen verksamhet med hjälp av tekniken.

När: Torsdagen den 30 mars, kl. 13.00-16.00
Var: ASSAR Industrial Innvoation Arena, Kavelbrovägen 2b, Skövde

ASSAR Labs innehåller bland annat en lasersvets, en CT-scanner, en höghastighetskamera och en produktionslinje för Hairpins.

Här kan du läsa mer om ASSAR Labs

Vill du dema en av era produkter i någon av utrustningarna?
Kontakta Caroline Johansson Thim på caroline.johansson.thim@idcab.se.

Bli medlem i produktionstekniska nätverket

Besöket arrangeras av Produktionstekniska nätverket och vänder sig i första hand till dig som är medlem. Nätverket välkomnar gärna nya medlemmar att få möjlighet att besöka Volvo och andra industriföretag i regionen samt att nätverka och utbyta erfarenheter.

Om Produktionstekniska nätverket

Nätverket drivs av IDC genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena och träffas ungefär fyra gånger per år.  Ofta ute hos deltagande företag där också tid läggs på något gott exempel att visa. I detta nätverk är man med och bidrar aktivt med både kunskap och möjlighet att påverka beslut inom produktionstekniska ämnen i Skaraborg. Nätverket drivs i samverkan med Högskolan i Skövde.

Kontakt

Caroline Johansson Thim
Tfn: 0500-50 25 23
E-post: caroline.johansson.thim@idcab.se


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin