Mars 20

ÖPPET HUS på ASSAR. Välkommen!

Onsdagen den 20 mars öppnar vi upp dörrarna till ASSAR Industrial Innovation Arena. Alla våra demonstratorer kommer att vara bemannade och igång. Du har möjlighet att träffa Högskolans forskare, få veta mer om vad som händer i miljön och få en inspirerande tur runt i lokalen.

Var: ASSAR Industrial Innovation Arena
När: Onsdagen den 20 mars kl. 15:00 – 17:30

Om du är intresserad av att se mer av Högskolans industrinära forskningsprojekt i praktiken kan du passa på att besöka ASSAR Industrial Innovation Arena den 20 mars kl. 15:00 – 17:30 då vi öppnar upp för allmänheten. Öppet Hus-aktiviteten arrangeras i samband med att Högskolans forskningsprojekt AIR och SYMBIO-TIC avslutas.

– På Öppet Hus har alla som är intresserade möjlighet att komma och se ny teknik och några konkreta resultat av vår forskning. Det handlar bland annat om hur man kan göra för att få en vanlig industrirobot att ställa om så att den kan jobba ihop med människor på ett säkert sätt. På Öppet Hus kan du dessutom få se och uppleva mycket mer – då har vi alla våra andra testmiljöer igång med forskare på plats som kan svara på frågor – alla är hjärtligt välkomna, säger Magnus Holm, forskare vid Högskolan i Skövde.

Du behöver inte anmäla dig till eventet – och vi bjuder på förfriskningar!

För mer information, kontakta ASSARs koordinator Tobias Björck.

Välkommen!

Dela
twitter facebook linkedin