Januari 25

Så får du mer trafik till din hemsida

Har du inte koll på din sökmotoroptimering (SEO) missar du garanterat nya affärer. 9 av 10 köpresor  börjar med en googling. Så frågan är alltså inte OM du ska anpassa dig och synas på Google utan när, var och inte minst hur. För har du inte koll på Google och din SEO så missar du garanterat business, så är det!

Tid: Onsdagen den 25 januari, kl. 09:00 – 12:00.
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde/online.
Målgrupp: Hemsidesansvarig, företagsledning, kommunikatörer med flera.

Om föreläsningen

Christoffer Steverin, Digital Effekt, kommer förklara hur du kan använda möjligheterna på Google till din fördel, i din business. Han kommer också kunna titta på just din hemsida för att se hur dina besökare kommer in på hemsidan och vad dom tittar på när dom väl är där. Detta ger dig fortsatt underlag för att utveckla din webbplats.

Vi kommer att utforska

  • De olika exponeringarna på Google
  • Hur du gör en sökordsanalys (så du vet vad du ska satsa på)
  • Hur du analyserar besökarna på din webbplats
  • Hur du döper dina sidor så de sticker ut i mängden
  • Hur du skapar en SEO-anpassad sidstruktur

Om föreläsaren

Christoffer Steverin har jobbat med digital affärsutveckling i över 15 år.  Han har föreläst flitigt även hos andra IUC-bolag runt om i landet och varit mycket uppskattad hos deltagare från den tillverkande industrin.


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin