Oktober 5

Seminarium: Bildanalys med AI

Är du nyfiken på hur du kan använda Artificiell Intelligens (AI) för bildanalys och kvalitetssäkring i din produktion och din verksamhet? Då är detta seminarium något för dig.

När: Måndagen den 5 oktober kl. 13:30-15:00
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde samt online.
För vem: Seminariet är för dig som vill veta mer om hur AI kan användas för bildanalys och som har liten eller ingen kunskap om området sedan innan.

Seminariet fokuserar på användningsområden för AI-baserad bildanalys samt styrkor och svagheter med AI. Seminariet kommer inte göra någon teknisk djupdykning i AI utan hålls på en nivå som gör att alla, oavsett förkunskaper och bakgrund, kan följa med i diskussionerna. Vi kommer att titta på fallstudier från olika områden och diskutera för vilka problem som AI passar bra samt vad man behöver tänka på om man vill använda AI-baserad bildanalys i sin verksamhet.

Kontakt och praktisk info

Vi gör riskanalys och följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer gällande Coronapandemin. Med tanke på rådande situation begränsar vi antalet platser på ASSAR till 30 deltagare. Har du frågor så kontakta anna.syberfeldt@his.se

Anmälan

Anmälan är stängd.

Dela
twitter facebook linkedin