April 13

Seminarium: Hur kan Högskolans forskning utveckla din produktion?

Är du intresserad av de forskningsprojekt som Högskolan driver på ASSAR och hur ditt företag kan vara med och utvecklas genom dem? Då är det här tillfället något för dig. Efter seminariet kan du träffa de forskare som matchar ditt företags inriktning.

När: Torsdagen den 13 april, kl 13:00 – 15:00
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2b, Skövde

Om seminariet

Tillfället riktar sig till företag som är intresserade av att få en inblick i pågående och planerade forskningsprojekt som Högskolan driver på ASSAR. Seminariet inleds med korta, populärvetenskapliga presentationer av projekten där det industriella problemet och den industriella nyttan står i fokus.

– Ämnesområdena för projekten täcker bland annat tillverkningstekniker, produktionsoptimering, maskinprocesser, robotik, operatörsstöd, ergonomi, digital transformation, med mera. Efter presentationerna samordnar vi individuella träffar med forskarna efter företagens intresse, de koordinerar vi på plats efter vad respektive deltagare önskar veta mer om, säger Anna Syberfeldt, professor i produktionsteknik vid Högskolan i Skövde.

Upplägg den 13/4

13:00-13:15 Drop-in med fika
13:15-14:15 Projektkavalkad
14:15-15:00 Individuella möten med forskare

Välkommen att möta Högskolans forskning på ASSAR – tillsammans skapar vi industrinytta!

För frågor, kontakta

Anna Syberfeldt, professor i produktionsteknik vid Högskolan i Skövde
E-post: anna.syberfeldt@his.se


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin