September 4

Situationsanpassat ledarskap — hur möter du som ledare de krav som ställs på ledarskapet?

I en allt mer föränderlig och komplex värld är ett situationsanpassat ledarskap mer aktuellt än någonsin. Onsdagen den 4 september bjuder IDC West Sweden AB in till en Fokusträff med tema ledarskap. Fika och nya perspektiv ingår.

Föreläsningen kommer även att beröra ledarskapsrollen utifrån ett coachande förhållningssätt. Vikten av att som ledare anta rollen som aktivt lyssnande och att ställa öppna frågor. Det handlar mycket om att lita till andras potential och förmåga, att ha nyfikenhet och viljan att ge förutsättningar för andra att lyckas och utvecklas.

Fokusträffen arrangeras av IDC West Sweden AB i samarbete med IBLÅ Utveckling. Föreläser gör Nils Lif och han kommer under eftermiddagen hålla en inspirerande föreläsning och workshop. Det blir en dag som ger dig konkreta verktyg, nya perspektiv och fina möjligheter att nätverka med deltagare från andra industriföretag i Skaraborg.

När: Onsdagen den 4 september, 13:00 – 16:00
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena
För vem: Alla intresserade av ledarskap inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Eventet är kostnadsfritt.

Om föreläsarenNils Lif

Nils Lif är en erfaren föreläsare och utbildare som studerat bland annat ledarskap och marknadsföring, psykologi, pedagogik, arbetsrätt och juridik. Han är anlitad genom IBLÅ Utveckling för att bidra till din och ditt företags utveckling inom ledarutveckling, grupputveckling, coachning och pedagogik.

Dela
twitter facebook linkedin