Februari 22

Tekniksnack #1: IT som motor till förbättringar i produktionen

FULLBOKAT! Hur kan du korta tiden för att driva igenom nya ändringar i din IT-miljö och hur kan du använda data och information från dina produktionsutrustningar för att hitta nya förbättringar i produktionen? Välkommen till Science Park Skövdes första Tekniksnack på ASSAR, speciellt för dig som arbetar inom industri- eller techbolag.

När: Tisdagen den 22 februari, kl.
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2b, Skövde + online
För dig: som arbetar inom industri- eller techbolag

Konceptet ”Tekniksnack”

Science Park Skövdes Tekniksnack handlar om att sprida goda exempel från Skaraborg, men också att lära och inspireras av varandra samt knyta nya kontakter. Vi vill skapa en plats där vi lyfter projekt och samarbeten från närområdet, av och med lokala aktörer, i syfte att hitta samarbeten och synergier mellan industri- och techbolag. Forumet arrangeras fyra gånger om året. Vid varje tillfälle lägger vi fokus på ett speciellt område eller case.

Addgile och Flow Process Sweden gästar Tekniksnack

Vid detta tillfälle gästas Tekniksnack av företagen Addgile och Flow Process Sweden.

Addgile berättar om sina erfarenheter från stora globala tillverkande företag som har förändrat synen på produktionsnära IT och teknik. Vi kommer bland annat att prata om arbetssätt och nya tekniker – allt utifrån praktiska erfarenheter.

Flow Process Sweden delar med sig av hur man enkelt kan komma igång med att samla och använda data för att förbättra sina produktionsprocesser. Allt ifrån att läsa ut data från befintliga produktionsutrustningar till att införa nya tekniska hjälpmedel för att fånga in mer data. Syftet är att kontinuerligt hitta nya förbättringar och minska förluster.

Välkommen till ASSAR för att inspireras och för att prata teknik. Om det passar dig bättre kan du delta online. Eventet är fullbokat, men kontakta gärna Gustaf och Gustaf om du vill ha information om nästa tillfälle:

Kontakt

Gustaf Nimar, Affärscoach, Tfn: 0706-06 11 60, gustaf.nimar@scienceparkskovde.se
Gustaf Lexell, Affärscoach, Tfn: 0703-47 48 54, gustaf.lexell@scienceparkskovde.se


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin