Augusti 27

Teknikworkshop: kollaborativa robotar

Kan kollaborativa robotar vara något för ditt företag? Via Produktion 2030 arrangerar ASSAR Industrial Innovation Arena en digital workshop på temat kollaborativa robotar och automationsstrategier den 27 augusti. Varmt välkommen!

När: Torsdagen den 27 augusti, kl. 13:00 – 16:00
Var: Sker digitalt, via Zoom
För vem: Dig som är nyfiken på kollaborativa robotar och om de kan vara aktuella för ditt företag.

Strategier för smart automation

En strategi för ökad automation måste till för att Sverige ska öka effektiviteten. Prisbilden på kollaborativa robotar medger nu att även mindre företag kan använda denna hjälp i sitt arbete och idag finns många kollaborativa robotar på marknaden. Men vilken är rätt för just ert företag?

Denna workshop syftar till att få bättre insikt i vad som finns på marknaden idag samt hur man kan tänka gällande strategier för smart automation. Hur ser ni på ert företag på en ökad automatiseringsgrad och att införa robotar som samarbetar med befintlig personal? Är det en kittlande tanke så ska ni vara med på denna halvdag.

Dagens innehåll är baserat på resultat från Produktion2030:s projekt Dynamite och leds av Åsa Fasth-Berglund från Chalmers tekniska högskola, som är specialist inom området.

AGENDA

13: 00 incheckning i Zoom
13:15  Välkomna & presentationsrunda

  • Finns det kollaborativa robotar?
  • Säkerhet kring en kollaborativ robotcell
  • Gruppdiskussioner : Hur ser det ut idag och var vill vi vara om 5 år?
  • Gemensam diskussion om övningen
  • Komplexiteten ökar när människa och robot ska dela på uppgifterna

15:45-16:00 Summering, nästa steg, utvärdering samt avslut

Kontaktperson:

Tanja Lundberg, projektledare ASSAR Industrial Innovation Arena

Anmälan

Du anmäler dig via länken nedan och vi skickar sedan ut en länk till dig (till den e-postadress du angav när du anmälde dig). Vi kommer att starta kl. 13:15 men du kan logga in redan kl. 13:00 för att vara beredd när vi kör igång. Du behöver ha tillgång till Internet, kamera och mikrofon. Se gärna till att din mikrofon är avstängd när du loggar in till mötet. När du loggar in, skriv in ditt namn och vilket företag du arbetar på.
Dela
twitter facebook linkedin