Februari 10

Teknikworkshop: Tjänstebaserade och hållbara affärsmodeller

Har du framtidssäkrat er produktion och har en plan för att utveckla era produktionssystem? Här får du kunskap om vad som krävs för företag som vill närma sig mer tjänstebaserade affärsmodeller både när det gäller utvecklingsprocessen, underhåll och digitalisering.

Mer tjänstebaserade affärsmodeller gör det möjligt att klättra i värdekedjan men för att göra det krävs en förståelse för vad som krävs och vilka kostnader det innebär.

När: Torsdagen den 10 februari, kl 9:00-12:00
Var: Online
För vem: Den här Teknikworkshoppen riktar sig till dig som vill veta mer om hur man som företag kan närma sig mer tjänstebaserade affärsmodeller.
Anmälan: Begränsat antal platser, anmäl dig redan idag. Sista anmälningsdag är 3 februari.
OBS! Vi önskar att ni är minst två deltagare per företag för att få ut det mesta möjliga av kursen.

Kunskap för tjänstebaserade affärsmodeller

I digitaliseringens tidevarv ställer tjänsteerbjudanden inom produktionsteknik krav på ett strukturerat och medvetet arbetssätt när det gäller underhåll, systemtillgänglighet och datahantering. Att utveckla tjänster kräver att tillgängligheten, som till stor del påverkas av underhållet, hanteras parallellt och tillsammans med kostnadsberäkningar.

Om workshoppen

Under teknikworkshopen kommer erfarenheter presenteras. Bland annat från forskniksprojektet Prediktivt underhåll för tjänstebaserade & hållbara affärsmodeller i svensk industri genomfört inom det strategiska innovationsprogrammet Produktion2030. Du får chans att knyta kontakt med forskare och nätverka och diskutera med andra företag. Du får också insyn i hur andra företag hanterar sina olika produktionsutmaningar

Workshopledare

Magnus Löfstrand, professor i maskinteknik vid Örebro universitet.

Kontakta Caroline Johansson Thim för mer information: caroline.johansson.thim@idcab.se

 

Dela
twitter facebook linkedin