Januari 23

Temadag: Innovationsboost

Vill ditt företag börja med egen produktutveckling men är osäkra på hur? Eller sitter du på en idé och undrar vad nästa steg är? Eller undrar du varför innovation ens behövs? Träffa aktörerna som kan hjälpa dig framåt på en kostnadsfri innovationsboost.

Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B, Skövde
När: Onsdagen den 23 januari, 13:00-17:00

Nätverka med aktörer och deltagare

Under eftermiddagen kommer du få träffa och lyssna till hur olika aktörer i teknikparken på Gothia Science Park kan hjälpa dig med forskning, innovationsledning samt affärs- och produktutveckling. Efter presentationerna bjuder vi på fika och du får möjlighet att mingla på vår minimässa. Där träffar du alla aktörer samt andra i din situation och får möjlighet att prata mer kring just dina behov.

Innehåll:

 • Högskolan i Skövde: Christian Jansson, Börje Boers och Danilo Brozovic: Om projekt inom Revitalisering av företag i Skaraborg.
  Susanne Durst: ny produktutveckling och öppen innovation i små och medelstora företag.
 • IDC: Hållbar affärs- och produktutveckling med Material ConneXion, databasen och utställning med tusentals innovativa och hållbara material.
 • Almi berättar om tidig innovationsutveckling och finansiering av det.
 • Gothia Innovation berättar om sin nya strategi och vad de kan bidra med i innovationsledningen.
 • Connect presenterar sin verksamhet.

Vilka står bakom temadagen om innovation?

 1. IDC West Sweden AB: ger hjälp till självhjälp genom coachning och långsiktigt lärande – för en hållbar framtida industri.
 2. Högskolan i Skövde: utbildar men kan även ge dig nya uppslag genom till exempel studenter som gör examensarbete i ditt företag. Om du har ett problem eller en idé där högskolans forskare kan bidra så träffas vi gärna.
 3. Gothia Innovation: driver Gothia Science Park, en mötesplats för verksamheter med fokus på utveckling, innovation och digitalisering.
 4. Almi: ger innovationsrådgivning och finansiering.
 5. Connect: matchar företag med professionella rådgivare och investerare.

Dela
twitter facebook linkedin