November 20

Nå framgång med ditt affärssystem

Hur ser framtidens affärssystem ut och hur kan vi möta de förändringar som pågår? Under den här Temadagen får du mer kunskap om de senaste trenderna inom affärssystem och hur du kan förhålla dig till utvecklingen.

När: Fredagen den 20 november kl. 09:00 – 12:00
Var: Online – du får en länk skickad till din e-postadress strax före eventet
Målgrupp: Alla intresserade av affärssystem, så som ledare och planerare i den tillverkande industrin i Skaraborg, som vill veta mer om förbättringsmöjligheter gällande utvecklingen av affärssystem. Eventet är kostnadsfritt.

HerbertNathan & Co är marknadsledande i Skandinavien när det gäller rådgivning avseende Affärssystem, Ekonomisystem, HR-system, Lönesystem och Beslutsstöd. Under Temadagen kommer Jonas Andersson guida oss igenom de förändringar som pågår samt aktuella trender, så som AI inom Affärssystem samt hur man som kund bör förhålla sig till utvecklingen.

Kort om innehållet

  • Del 1 – Marknad och trender inom Affärssystem. En översiktlig beskrivning av den skandinaviska marknaden för Affärssystem och de förändringar som pågår samt aktuella trender inom Affärssystem.
  • Del 2 – AI och Affärssystem. En beskrivning av hur utvecklingen inom AI även börjar få en påverkan på branschen för Affärssystem och hur de olika leverantörerna satsar på området.
  • Del 3 – Framtidens Affärssystem. En beskrivning av de förändringar som pågår gällande synen på  framtidens affärssystem och hur man som kund bör förhålla sig till utvecklingen.

Praktisk information

Temadagen kommer hållas på ASSAR Industrial Innovation Arena Skövde men det finns även möjlighet att delta online. I din bokning anger du vilket du vill göra. Deltagandet är kostnadsfritt och för dig som väljer att delta på plats ingår frukost och lunch. Vi gör kontinuerligt riskanalyser och följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer gällande Coronapandemin. Med tanke på rådande situation begränsar vi antalet platser på ASSAR till 30 deltagare. Om du vid tillfället har sjukdomssymtom, även lindriga sådana, bör du inte komma till evenemanget.


Om föreläsaren

Jonas Andersson är ansvarig för den svenska verksamheten inom HerbertNathan & Co. Han har 30 års erfarenhet av affärssystem och har medverkat som konsult och rådgivare i fler än 400 upphandlingar och installationer i många olika branscher. Jonas är en ofta anlitad föreläsare inom näringsliv och högskola, har publicerat många artiklar om affärssystem och är författare till boken ”Upphandlingsguiden”, som har utgivits på den svenska marknaden.

HerbertNathan & Co

HerbertNathan & Co är Skandinaviens ledande oberoende konsultföretag inom rådgivning, upphandling och projektledning vid investeringar i Affärssystem. De bevakar kontinuerligt den Skandinaviska marknaden för Affärssystem och publicerar årliga marknadsanalyser som beskriver leverantörerna och de aktuella trenderna inom Affärssystem. Sedan företaget grundades 2003 har de genomfört drygt 1000 uppdrag gällande förstudie, upphandling och/eller projektledning vid investeringar och implementeringar av Affärssystem. Sammanlagt finns drygt 40 medarbetare  på kontor i både Sverige, Norge och Danmark.

 

Dela
twitter facebook linkedin