September 12

Träff med nätverket för hållbarhet och cirkularitet

Höstens första träff med nätverket för hållbarhet och cirkularitet kommer att erbjuda en guidad visning av ASSAR Circular Labs. En helt ny cirkulär lärmiljö som driver samverkan och bygger kunskap om cirkularitet för en hållbar framtida industri.

I ASSAR Circular Labs utmanas dagens arbetssätt och tillsammans stimulerar vi nya sätt att jobba som är mer cirkulära. Under träffen kommer vi även att fördjupa oss inom ämnet för en av modulerna i ASSAR Circular Labs och genomföra en workshop tillsammans. Deltagarna kommer även att ges möjlighet att få en visning och information om Material Connexion Skövde.

Tid: Torsdag 12 september, 09:00-11:00
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Målgrupp: Den här nätverksträffen är för dig som på något sätt har hållbarhet som ansvar eller uppdrag i din verksamhet, exempelvis  hållbarhetskoordinator eller hållbarhetsansvarig. Eller för dig som är företagsledare och ser ett behov av att utveckla en sådan roll i din verksamhet. Vi riktar oss till dig som är verksam i något av Skaraborgs teknik- och industriföretag.

Boka din plats

Om nätverket

Nätverket är öppet och fler deltagare som på något sätt har hållbarhet som ansvar eller uppdrag i din verksamhet, exempelvis  hållbarhetskoordinator eller hållbarhetsansvarig. Vi välkomnar även företagsledare som ser ett behov av att utveckla en sådan roll i din verksamhet att utforska möjligheterna med nätverket. Nätverket finns till för dig som är verksam i något av Skaraborgs teknik- och industriföretag

Läs mer här


Aktiviteten anordnas inom ramen för projektet Innovationsboost som finansieras av Europeiska Regionala UtvecklingsfondenVästra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.  I projektet samverkar Science Park SkövdeHögskolan i Skövde och IDC West Sweden. För innovation och hållbar omställning.

Dela
twitter facebook linkedin