November 18

Träff med nätverket för kvinnor i industrin

Hur arbetar man framgångsrikt med inkludering och jämställdhetsfrågor och blir en attraktiv arbetsgivare för alla? Välkommen på nästa nätverksträff för kvinnor i industrin.

När: Onsdagen den 18 november, kl 10:00-12:00
Var: Vi möts i Zoom, online.
För vem: Alla är hjärtligt välkomna på träffen, oavsett kön.

Utmaningar idag och möjligheter framåt

Hur ska vi få fler tjejer och kvinnor att intressera sig för teknik och se industrin som så spännande och framtidsinriktad den faktiskt är? Det handlar mycket om hur man är en attraktiv arbetsgivare, arbetsplatskultur, värdegrund och medarbetarskap. Den 18 september får vi höra två företag berätta om hur de arbetat framgångsrikt med dessa frågor.

Innehåll

  • Vilka är utmaningarna i branschen och hos er som företag?
  • Vad måste till för att få förändring?
  • Mathias Larsson, VD på Rotage berättar hur man arbetat med arbetsplatskultur, värdegrund och kompetensförsörjning/rekrytering.
  • Pia Hansson, HR-chef på JB Villan berättar om att vara en attraktiv arbetsgivare, vikten av att man faktiskt som bolag satsar på att jobba med de här frågorna och skapar förutsättningar för det genom t.ex. att ha en HR-funktion. Men också om rekrytering, medarbetarskap, inkludering och arbetsgivarvarumärket.
  • Workshop och gruppdiskussioner utifrån frågorna.

Praktisk information

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till mötet ett par timmar innan mötet sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med.

Anmälan är stängd!

Dela
twitter facebook linkedin