April 8
Digitala tvillingar

Träff med nätverket för virtuell driftsättning

Den 8 april är det dags för nästa träff med nätverket för virtuell driftsättning. Temat för träffen är praktiska case från våra verksamheter och omvärldsbevakning.

När: Torsdagen den 8 april, kl. 14:00-16:00.
Var: Digitalt via Zoom.
För dig: som är intresserad av virtual commissioning (virtuell driftsättning).

– Det här nätverket är intressant för alla tillverkande bolag och PLC- och robotprogrammerare. De virtuella modellerna har olika användningsområden och kan användas inom underhåll och operatörsutbildningar, säger Mikel Ayani på Simumatik.

Innehåll

  • Praktiska case från våra verksamheter.
  • Vad händer hos er?
  • Omvärldsbevakning.

Bakgrund och syfte

– Nätverket är till för specialister inom tillverkande industri, teknikbolag och akademi men också för intresserade som vill vara med och lära sig mer om den här tekniken. Målet är att få med fler intergratörer i nätverket och sprida nyttan av till fler. Vi ser att efterfrågan ökar från företagen men integratörerna är inte redo att leverera modeller för virtuell driftsättning. Förutom att vi tror att erfarenhetsutbyte är nödvändigt för att vara i framkant så vill vi ta tillvara och sprida den kunskapen som finns så att fler kan se nyttan och värdet i att använda sig av virtuell driftsättning, säger Tobias Björck, koordinator för ASSAR.

Kontaktperson för nätverket

Tobias Björck, tobias.bjorck@idcab.se, 0500 – 50 25 14

Dela
twitter facebook linkedin