Maj 28

Uppdrag: Att vända minus till plus på 100 dagar

Hur arbetar man som vd när grundarna fortfarande jobbar kvar i företaget? Vilka utmaningar innebär det? Camilla Bergman, vd på nyhetssajten Breakit, har gjort den resan, så hon vet. Hon har också erfarenhet av misstag hon gjorde på vägen. Under denna morgonföreläsning berättar Camilla Bergman om sin första tid som vd och uppdraget att på 100 dagar vända Breakits resultat från minus till plus.

När: Fredagen den 28 maj, kl. 08:30–10:00
Var: Online

Om föreläsningen

Vi får ta del av hur hon och Breakit’s team gjorde för att sätta en tydlig mission, sätta upp mål och öka försäljningen – och vilka misstag hon gjorde på vägen. Camilla delar också med sig av lärdomarna av att arbeta som vd i ett bolag där båda grundarna jobbar kvar, och hur man i den konstellationen försöker undvika bråk och tårar.

Om föreläsaren

Camilla Bergman är vd för, och delägare i, nyhetssajten Breakit, en av Sveriges största nyhetssajter för det nya näringslivet. Hon är journalist i grunden och har drivit olika typer av verksamheter inom media. Tidigare var hon chefredaktör för tidningen Driva Eget.

Praktisk information

Anmäl dig senast den 27 maj.
Länk till eventet skickas ut via mejl efter att du anmält dig.

Kontaktperson

Carolina Green, Affärsutvecklare Science Park Skövde, 0708-73 14 15, carolina.green@scienceparkskovde.se


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin