Februari 12

Var med och utmana möbel- och inredningsindustrin i Booster.furnishing

I projektet får studenter inspirera, utmana och lära företag mer om hur de hållbart kan stärka sin verksamhet i case-lösning med hållbarhet som kärna.

När: Onsdagen den 12 februari, kl. 9:00-13:00 samt fredagen den 13 mars, kl. 9:00-12:00.
Var: ASSAR industrial innovation arena, Kavelbrovägen 2B, Skövde.

Hitta lösningar på hållbarhetsutmaningar

Projektet pågår under en månads tid under februari-mars 2020. Med hjälp av erfarna arrangörer hjälps vi åt att hitta idéer till lösningar för några av de hållbarhetsutmaningar som branscherna står inför i allt från design och tillverkning till integrering av cirkulära affärsidéer. Vi vill hitta synergier, inte bara mellan studenter och företag, utan också företag emellan och där alla projekt har möjligheten att drivas vidare genom examensarbeten eller nybildade bolag. Därför består Booster av två träffar där vi delar och diskuterar studenternas resultat.

12 februari – Uppstartsträff & workshop

Klockan 09:00 – 13:00 i ASSAR Industrial Innovation Area, Skövde
Under förmiddagen berättar vi mer om Booster, presentationer, idégenerering  av ni får inspireras och träffa branschpersoner och studenter. Studenter och företag börjar sedan arbeta hållbarhetscaset som följs av en lunch! Studenterna går därifrån med verktyg, information och inspiration för att driva projektet vidare!

13 mars – Slutpresentation och diskussioner

Klockan 09:00 – 12:00 i ASSAR industrial innovation arena, Skövde.
Här presenterar studenterna sina arbeten! Sedan diskuteras resultatet vidare, och vi spånar gemensamt hur resultatet kan tas vidare och implementeras. Inspireras, nätverka och utbyt idéer!

Sista anmälningsdag är den 9 februari
Läs mer och anmälan

Booster arrangeras av Miljöbron och Drivhuset Skaraborg, IDC Skövde och Circular Hub tillsammans med Högskolan i Skövde samt Science Park Skövde.

 

 

Dela
twitter facebook linkedin