Februari 12

Webbinarium: Hur kan vi tänka nu då?

Förändringstakten i vår omvärld är snabbare idag än någonsin. Utbudet på marknaden är större än någon gång tidigare och kundmakten är enorm. Aldrig tidigare har det varit viktigare att fundera på frågor som: Vems problem löser min produkt eller tjänst? Och hur gör vi det? Vem är vi till för?

För att vara attraktiv på marknaden i framtiden, med de nya förutsättningar som nu finns, krävs det att vi funderar kring nya frågeställningar också. Därför bjuder vi in till en lunchföreläsning där vi på Science Park Skövde gör ett inspel med ”den stora penseln” kring hur du kan tänka med utgångspunkt från den situation som din verksamhet befinner sig i. Vi kommer också att presentera ett ”smörgåsbord” med aktiviteter och metoder som kan användas när du vill ta dig ”från att veta till att göra”.

När: Fredagen den – Var: Online

Föreläsare

Föreläser gör Benny Johansson, innovationsrådgivare vid Science Park Skövde. Benny har många års erfarenhet av facilitering och utvecklingsarbete i både med- och motgång, samt startat och drivit flertalet olika verksamheter.

Lär dig fler metoder i vår

Under våren kommer vi sedan att erbjuda dig introduktioner i hur du kan använda ett flertal olika metoder på ett framgångsrikt sätt. På så sätt kan du välja ut det som du har nytta av och vill lära dig mer om just nu.

Föreläsningen riktar sig till dig som är nyfiken och intresserad av att utveckla ditt företag eller arbetsplats. Denna föreläsning är också en god grund att stå på för att sedan ta dig an de olika metoderna som erbjuds i vår.

Praktisk information

Du kommer i god tid före eventet att få en länk skickad till den e-postadress som du anger i anmälan nedan.

 

Dela
twitter facebook linkedin