Februari 19

Webbinarium: Introduktion till ledningsverktyget OKR

Vill du lära dig ett nytt sätt att prioritera och fokusera? Eller funderar du på hur du och dina medarbetare ska nå era satta verksamhetsmål? Har du känslan av att ju fler ni blir desto svårare blir det att möta era egna förväntningar?

Lösningen på problemet handlar inte om att arbeta mer, utan att arbeta med rätt saker. Det vill säga, att få sig själv och medarbetarna att arbeta med ett ”radikalt fokus”. Detta kan göras med hjälp av ledningsverktyget Objectives & Key Results – OKR. OKR hjälper dig och dina medarbetare att arbeta i en gemensam riktning, samstämt och målinriktat, där alla engageras för att sätta målen för det egna arbetet. Metoden är ett beprövat verktyg som har funnits sedan 70-talet och som idag används av bland annat Google, Spotify och Amazon, men också av startups och bolag på olika nivåer.

När: Var: Online

Under denna lunchföreläsning kommer vi gå igenom grunderna för OKR. Det är ett tillfälle för dig som inte känner till verktyget sedan innan eller som vill få en uppfräschning av minnet. Efter föreläsningen kommer du att erbjudas ett workshopmoment där du kan djupdyka i din egen verksamhets utmaningar och utbyta tankar med andra som är intresserade av OKR eller som kanske redan använder verktyget.

Föreläsare

Föreläser gör Benny Johansson, innovationsrådgivare på Science Park Skövde, som i sitt dagliga arbete i parken jobbar med att stötta företag och verksamheter i deras utvecklingsarbete.

Praktisk information

Du kommer i god tid före eventet att få en länk skickad till den e-postadress som du anger i anmälan nedan.

Dela
twitter facebook linkedin