December 17

Webinarium: Med full fart in i 2020-talet, vart är vi på väg?

Välkommen att delta under ett webinarium där Kairos Future guidar oss kring omvärldsförändringar och strategiska frågor som kommer att forma samhället, branscher och organisationer mot 2030.

När: Torsdagen den 17 december kl, 08:00 – 10:00
Var: Online

Detta webinarium vänder sig till dig som vill få en bättre utblick samt verktyg för att förstå och tolka hur omvärlden och den egna branschen kommer att utvecklas på sikt. Du kommer få en klarare bild av hur teknikutveckling, människor, organisationer och institutioner gradvis förändras och anpassar sig till varandra i en komplex och föränderlig värld.

Vilka är de viktigaste drivkrafterna för förändring? Vilka trender dominerar utvecklingen? Vilka konsekvenser får detta för branscher och aktörer? Vilka är de avgörande osäkerheterna? Du kommer få hjälp att tänka kring dessa frågor.

Målet med webinariet är att du som deltagare ska få en bättre bild av hur du kan identifiera och förstå dagens samhällsförändringar.

Upplägget

Webinariet innefattar olika framtidsspaningar som sedan följs av kortare gruppdiskussioner. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med.

Om föreläsaren

Daniel Lindén är seniorkonsult på Kairos Future och arbetar främst med att utforma och leda processer inom omvärldsanalys, scenarioplanering, strategiutveckling och innovation. Han är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare, som leder flera av kurserna hos Kairos Academy. Daniel är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning mot ekonomi- och verksamhetsstyrning.

Praktisk information

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till webinariet strax innan det sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning.

Då detta webinarium är en samverkansaktivitet mellan Science Park Skövde, Almi Väst AB och ASSAR Industrial Innovation Arena, kommer alla tre parter att få tillgång till dina anmälningsuppgifter för rapportering till respektive verksamhets finansiärer.

Vid frågor, kontakta:

Carolina Green, eventansvarig, carolina.green@scienceparkskovde.se, 0708-73 14 15

Dela
twitter facebook linkedin