April 4

Workshop | Hitta framtidens möjligheter med batteriteknik!

Välkommen till en möjlighet att tillsammans bli bättre på att skapa innovation och nya affärer kopplat till batteriteknik.  Genom att dela med oss av erfarenheter och arbeta tillsammans kan vi skapa lösningar, och nya produkter eller tjänster som inte finns idag. 

Du kanske redan befinner dig i värdekedjan kring batteriteknik, eller så vill du vara med och hitta möjligheter för framtiden. Då är du välkommen på en spännande och gränsöverskridande workshop.  Vid detta första tillfälle kommer vi att nyckla ut behovsbilden, prata möjligheter och bolla idéer. I nästa steg kommer vi att erbjuda ett nätverk kopplat till batteriteknik och fler träffar med olika relevanta gäster för att tillsammans innovera och hitta framtidens möjligheter. 

Tid: Torsdag 4 april, 09.00-12.00
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Målgrupp: Aktörer i värdekedjan för batteriteknik i Skaraborg, på plats finns affärscoacher från Science Park Skövde och industriutvecklare från IDC West Sweden.

Boka din plats

För mer information kontakta
Carolina Green, 0708-73 14 15, carolina.green@scienceparkskovde.se
Josef Adolfsson, 0500-50 25 25, josef.adolfsson@idcab.se


Aktiviteten anordnas inom ramen för projektet Innovationsboost som finansieras av Europeiska Regionala UtvecklingsfondenVästra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.  I projektet samverkar Science Park SkövdeHögskolan i Skövde och IDC West Sweden. För innovation och hållbar omställning.

Dela
twitter facebook linkedin