November 9

Workshop: Kickstart cirkulär ekonomi

Vad är cirkulär ekonomi och hur kan ditt företag dra fördel av det? Välkommen att kostnadsfritt delta i en workshopserie kring cirkulär ekonomi. Du får inspiration för hur ditt företag kan ställa om för ökad klimat- och affärsnytta.

Kickstart cirkulär ekonomi är en workshopserie i tre delar kring cirkulär ekonomi där du får inspiration för hur ditt företag ställer om för ökad klimat- och affärsnytta. Det kostar inget att delta i Kickstart cirkulär ekonomi, men antalet platser är begränsade till 10 företag. Träffarna sker på Material Connexion i Skövde och innebär att ditt företag investerar i en heldag och två halvdagar med workshops kring cirkulär ekonomi.

  • Tillfälle 1: Onsdagen den 9 november, kl 09.00-16.00. Heldag med inspiration och workshops för nya perspektiv och idéer.
  • Tillfälle 2: Onsdagen den 23 november, kl 13:00-16:00. Workshops för att identifiera företagens möjligheter.
  • Tillfälle 3: Onsdagen den 7 december, kl 09.00-12.00. Företagens redovisning och utbyte av erfarenheter.

Du får en hemuppgifter mellan träffarna för att påbörja interna processer och tankar.

Anmälan

Du deltar med andra företag med max två deltagare per företag. Vi uppmuntrar er som deltar att gärna ha en jämlik representation utifrån ålder, kön och bakgrund. Kickstart cirkulär ekonomi är kostnadsfritt för deltagande företag. Vi bjuder på lunch under heldagen och lättare förtäring vid de andra två tillfällena. 

Hör av dig till Kjell Edqvist om du vill delta på träffarna. Ange vilket företag och namn på vilka personer (max två per företag) som kommer.
E-post: kjell.edqvist@idcab.se
Telefon: 0500-50 25 16

Ett deltagande kommer att ge

  • Nya insikter kring cirkulär ekonomi, se er verksamhet och era utmaningar med nya ögon.
  • Påbörja eller fortsätta er resa mot ett mer cirkulärt tänk.
  • Öka förståelse för hur cirkulär ekonomi ger er ökad konkurrensfördel och ökad lönsamhet.
  • Möjlighet till fortsatt support, stöd och tillgång till nationellt nätverk.
  • Utökat samarbete mellan företag inom området cirkulär ekonomi.

Hämta inbjudan till workshop som PDF   Här kan du läsa mer om Kickstart cirkulär ekonomi


Workshopparna arrangeras av IDC i samarbete med RISE inom ramen för projektet Kickstart cirkulär ekonomi. Pilotprojektet finansieras av Sveriges innovationsmyndighet, Vinnova. Partners i projektet är Delegationen för cirkulär ekonomi och SuPr.

Dela
twitter facebook linkedin