Industrianpassade kurser på Högskolan i Skövde

Jobbar du inom industrin idag och är intresserad av kompetensutveckling under hösten? Högskolan i Skövde har i spåren av Corona-pandemin tagit fram flertalet industrianpassade kurser både på grund- och avancerad nivå.

Distanskurser att kombinera med arbete

Tre av kurserna är Agil projektledning för industrin, Integrerad virtuell driftsättningoch Tekniskt ledarskap för framtidens industriprocesser. Kurserna går på distans, vilket gör dem tillgängliga oavsett var i Sverige du befinner dig och fungerar utmärkt att kombinera med arbete.

Agil projektledning för industrin

Söker du mer rörlighet och flexibilitet i dina projekt? Då ska du läsa kursen ”Agil projektledning för industrin”. Den är riktad till chefer och projektledare inom industrin som vill utöka sin kompetens och förståelse för agila metoder. Sedan några år tillbaka är agil projektledning på stark frammarsch. Kan det vara dagens snabba tempo och krav på ökad flexibilitet som traditionella arbetsmetoder inte alltid leva upp till som bidragit till att metoden blivit så populär? Är agila metoder för alla projekt eller bara för några? Kursen ger dig svaret.
Jag vill veta mer, ta mig till kurssidan.

Integrerad virtuell driftsättning

Vill du utveckla dina kunskaper inom virtuell driftsättning? Nu har du chans att söka den populära distanskursen Integrerad virtuell driftsättning. Tillsammans studerar man de senaste rönen tillsammans med flera fallstudier. Du kommer träna med virtuella driftsättningsmodeller och använda dem för olika tekniska aktiviteter för att analysera dess fördelar.
En tidigare student, Martin Bratt, produktutvecklingsansvarig på Jernbro Industrial berättar:
– Är du nyfiken på vad virtuell driftsättning har att erbjuda så är den här kursen ett utmärkt tillfälle att fördjupa sig i ämnet. Utöver lärare med mångårig erfarenhet träffar man andra från industrin att ha givande diskussioner med.
Jag vill veta mer, ta mig till kurssidan.

Tekniskt ledarskap för framtidens industriprocesser

Nu finns en kurs särskilt framtagen för dig som är ledare inom industrin. Kursen ”Tekniskt ledarskap för framtidens industriprocesser” ger dig bland annat fördjupad förståelse för agila arbetsmetoder och hur det kan bidra till snabbare omställning i produktionen. Man går även igenom vilka förutsättningar tekniska ledare arbetar under och vilka krav som ställs.
Jag vill veta mer, ta mig till kurssidan.

Det finns fler kurser att söka, besök his.se/industrikurser om du vill veta mer.

 

Läs mer på his.se
Dela nyheten
twitter facebook linkedin