Januari 17

Frukost: Prova på Design Thinking

I vår kommer vi att erbjuda en workshop-serie i Design Thinking på ASSAR och fredagen den 17 januari bjuder vi in till frukost och till ett tillfälle att testa på metoden. Välkommen!

När: Fredag den 17 januari kl. 08:30 – 11:00 (vi bjuder på frukost)
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2, Skövde

Din anmälan behöver vi senast onsdagen den 15 januari.

– Design Thinking är en verktygslåda för problemlösning i grupp. Metoderna har användarfokus och man lägger stor vikt vid att förstå omständigheterna kring utmaningen eller problemet. Allt för att kunna sjösätta en riktigt bra lösning på kortast möjliga tid, säger Benny Johansson som kommer att facilitera vårens workshopserie.

– Varje träff har ett tema. Vi börjar med en ”crash-course” som ger en snabb sammanfattning av vad hela kursen går ut på. Därefter kommer du att få jobba med din egen utmaning och vi går igenom varje fas steg för steg. Du får praktisk träning i tekniker för att bättre skapa förståelse för användarnas behov innan man rusar in på lösningsförslag. Längre fram kommer vi att titta på hur enkla prototyper kan användas för bättre kommunikation och testning av idéer för snabba utvärderingar, så att man kan träffa mer rätt med sin lösning, oavsett på vilket sätt man skapar värde för sin kund.

Dela
twitter facebook linkedin